Lyckans Krämiga RawKakor

Botten

3 dl Solrosfrön
1/2 dl Pumpafrön
20 dadlar
2 msk Kakao

Fyllning

15 dadlar
350 g Jordnötssmör
4 msk Kokosolja
1 dl Mandelmjölk

Topping

1/2 dl Kokosolja
50 g Mörkchoklad
2 msk Kakao

Tillredning:

Botten:
Börja med att mixa dadlarna, ha sedan i Solroskärnorna och Pumpakärnor, Kakao. Kokosoljan ska vara smält och inte hård.
Mixa allt tillsammans och ha sedan i en passande form med bakplåtspapper i botten. Ställ in i kylen medans du gör fyllningen. 

Fyllning:
Börja med att mixa dadlarna och ha sedan i resterande ingredienserna. ( Smält Kokosoljan)
Mixa allt tillsammans. Fyllningen blir riktigt krämig.
Ha på fyllningen på botten och ställ sedan in i kylen.

Toppen:
Smält samman samtliga ingredienser och toppa på fyllningen.
Kan ha lite flingsalt över för extra salt smak.

Lycka till med bakandet.
Dela gärna med dig om du provar mina recept #Egenlyck