GUA SHA FACIAL DETOX BEHANDLING

Harmoni & Balans i vår kropp är grunden för skönhet

Gua Sha

Denna behandlingsmetod kommer ifrån traditionell kinesisk medicin och är flera tusen år gammal. Gua betyder skrapa, Sha betyder toxiner.

Det som görs är jag drar en sten på huden rörelserna stimulerar muskulaturen och cellförnyelsen. Med aktiva rörelser påverkas cirkulationen och lymfsystemet, som är vårt reningsverk.
Lymfsystemet är vår sopstation som kan behöva hjälp att få rensa ut gamla slaggämnen. Tar vi inte bort dessa slaggprodukter blir det som stopp i huden , och med hjälp av denna behandling så rensar vi ut och öppnar upp för cellförnyelse i huden. 
Gua Sha massagen ger ett finare resultat för din huds ton och struktur och du får en fastare och tajtare hud.
Med Gua Sha massage får du fin och frisk hud.

 Gua Sha verktyg är speciella stenar och kristaller som stimulerar huden genom skonsam skrapning. 
Alla Gua Sha verktyg jobbar på djupet och effektiva vid hudvård. Behandlingen stimulerar lymfsystemet och sätter igång utrensning av slaggprodukter, vilket gynnar dig som upplever en sämre hy. Blodcirkulationen ökar och ger din hud en fin och fräsch lyster.
Gua Sha massage i ansiktet får dina muskler att slappna av och din bekymmersrynka kan slätas ut. Hjälper till att lösa upp spänningar som satt sig från stress & oro. 
För dig som är sliten så ger Gua Sha massagen dig ny energi.
Med andra ord Gua Sha massage gör underverk inifrån och ut för alla hudtyper och åldrar.

Vad är GUA SHA behandling bra för?

* Behandlingen stimulerar lymfsystemet och sätter igång utrensning av slaggprodukter, vilket gynnar dig som har hudproblem.

* Blodcirkulationen ökar och ger din hud en fin och fräsch lyster.

* Bättre kollagen och elastin till huden

* Gua Sha massage i ansiktet får dina muskler att slappna av.

*Gua Sha massagen ger dig ny energi och en stund för återhämtning.

HUR OFTA?

Detta är en återkommande fråga när du väljer att ta en GUA SHA facial detox behandling. Självklart kan du ta en behandling för att få direkt effekt och få njuta av denna avkopplande stund.
Vill du bibehålla en långvarig effekt av denna behandling, så rekommenderar jag 2 behandlingar inom 3 veckor och sedan återkomma efter 1 månad för att upprätthålla resultatet.

Bästa resultatet är att du även fortsätter med din hudvårdsrutin hemma, jag visar dig gärna hur du gör för hemmabruk med GUA SHA sten. 

 

Oljor 

Jag utbildade mig hos Me Anima Juni-23.
Me Anima har sina egna tillverkade ekologiska produkter. Som jag använder mig av under behandlingen.

Att använda ekologiskt och vegan produkter från naturen blir ett holistiskt och hållbart synsätt för den dagliga hudvården.

Ansiktsrengöring med äkta lavendel som smälter på din hud och omvandlas till mjölk då du tillsätter vatten så enkelt för daglig ansiktstvätt. Bibehåller fukt och fett till din hud.

Återfuktande face mist med äkta vattenmelon är en praktisk, välbehövligt och uppiggande ansiktsvatten som kan används dygnet runt i alla lägen.

Ekologiska Ansiktsoljor med väl utvalda ingredienser för att passa olika hudtyper.  ”Antitant oljan som förebygger mot rynkor och ger ett ett fint lyster. Moisturizing för dig som har en blandhy och återställer fukt och fetthalten i din hud.

Du kan köpa Gua SHA sten samt dessa produkter hos mig.

 

Verktyg i behandlingen

GUA SHA STEN

Gua Sha jade Hjärta används för att massera ditt ansikte, hals, nacke och dekolletage. En kristall som är mjuk och len för din hud. Hjärtformen vilar behändigt i din hand och är enkel att vinkla för att komma åt alla delar i ansiktet.

Ökar blodcirkulationen och stimulerar cellförnyelse.

Minskar svullnaden kring trötta ögon.

Förebygger rynkor.

GUA SHA BIAN STEN

Gua Sha Bian sten är anpassad för kropp och skalp och liksom de övriga större kristallerna kan du ta i hårdare och du når mer på djupet.

Påverkar cirkulationen, mikrocirkulationen och lymfdränerande som hjälper att få en bättre ämnesomsättningen.

Innehåller mycket mineraler och spårämnen som höjer energin, ger värme till huden som  påminner om Infrarött ljus.

FACE ROLLER

Rollerns djupmasserande rörelser hjälper kroppens cirkulation och är perfekt att använda när huden känns plufsig, trött, irriterad eller röd.
När den rullas över huden på detta sätt så hjälper massagemomentet att strama åt huden.

Rosenkvartsroller. 
En mjuk och kärleksfull kristall som är lugnande och läkande för hela kroppen och sinnet.