Unik Upplevelse
Omfamnas av Naturen & Yoga

Egenlycka Yoga

Möt lugnet i den värmlandska naturen

Jag välkomnar dig till denna magiska plats mitt i den Värmländska naturen

Hit kommer du alldles själv eller ta med + 1
Du får bo i detta bohemiska mysiga tält, alldeles intill Sjön Fryken och skogen som närmaste granne.
Du får 2 privata yoga klasser vägledda av mig under din vistelse.

Bara ta dagen som den är, utan en massa måsten och prestation. Detta är en plats för att få grunda och varva ner i ditt egna.
Vila , återhämtas och fyll upp dig själv med energi.
Låt tankarna få stillas och bara bjud in lugnet.

Detta är verkligen något unikt för att få landa och tankas med återhämtning och ny energi. Stäng ner den stressade omvärlden en stund och bara var närvarande med dig själv och naturen.

Att få landa fullt ut med alla dina sinnen i naturen är att få komma in i nuet, att bara få vara.Det finns sådan kraft i att bara vara i närvaro, helt kravlöst.

Du har säkert hört uttrycket skogsbad, det är när vi badar alla våra sinnen i naturen. Att våra sinnen får vara totalt fokuserade på här & nu. Skogsbad har påvisat på en vetenskaplig nivå  att det får oss att stressa ner , det är hälsofrämjande och förebygger ett bättre immunförsvar. Du kan via naturen finna mer ro och trygghet till dig själv.

Det är just detta jag vill skapa med denna upplevelse, att du helt kravlöst får komma hit och landa och omfamnas av den magiska naturen. Via Yogan och meditationen får du även ännu mer grundning i denna upplevelse, att lyssna inåt och vara i vilan.

Jag hoppas att du via denna upplevelse, ska vakna till liv och börja gro. Känna inåt och lyssna på dina egna behov och hur du vill leva och må i ditt liv. Hur du sedan kan hitta små stunder i din vardag att få till närvaro med dig själv.

 

 

Tentipi Tältet

 

Tentipitältet, står alldeles på vår egna plats, så här får du vara ifred. Här finns det allt du behöver för en tält natt i närvaro.
I tältet står det en Dubbelsäng,
2 stolar och ett midre bord
Möjlighet till att koka te & kaffe inomhus

Utomhus har du ett helt nybyggt utekök du kan använda dig av, och skulle det bli regn så finns det möjlighet att tillaga mat inne i tältet. Utomhus finns även matbord och stolar för att kunna njuta av din mat.

På denna plats finns det även en brygga och privat strand för bara dig. Är det sol så bjuder sommarkvällarna oftast in till en helt otroligt vacker solnedgång att få njuta av.

Ute- Dass finns tillgängligt en bit inne i skogen och har en stig från tältet till sig, ett dass med världsklass i utsikt ;P

Tar du bilen hit så parkerar du uppe på vår gård och går sedan cirka 150 m. ner för en backe för att komma till denna privata plats.

Solcellslampor finns runtom tältet, och du får även en camping-lampa att låna om du skulle behöva. Tältet har batteridrivna lampor och elutatag finns.

Yogan

Yoga med mig.
Förslagvis gör vi en kvällsklass och en morgonklass, vi anpassar efter ditt behov.
Min yoga är väldigt lugnande och Yin- inspirerad, och avslutas med en Yoga Nidra för total avslappning.

För mig är Yoga Lugn och Återhämtning, att få skapa en lugn stund i total närvao.
Då kroppen får varva ner och genom posistionerna få känna in hur du mår just nu. Ge dig lite extra självkärlek och det du behöver. Släppa på spänningar och bara landa i nuet.

Att kombinera Yoga med Naturen, anser jag är en dubbeleffekt med alla positiva effekter som det ger och du kan få sådan total närvaro.

Jag är utbildad inom olika yoga stilar , men kombinerar alltid med det lugna för att lyssna inåt. Vill du ha en hel Yinyoga klass eller enbart en längre Yoga Nidra, inga problem allting anpassas efter dina behov och önskemål.

Skulle det bli regn så erbjuds yogan i tältet altenativt uppe i min lilla Kristallstuga där jag annars håller i mina små klasser.

Hur fungerar det

Så vad är detta?
Ett lugnare mini retreat där du och din nära, får uppleva lugnet tillsammans.
Här får ni landa och grunda er i den magiska naturen. Ni bor i ett magisk bohemiskt, tentipitält alldeles intill sjön med skogen som din närmaste granne.

Ni blir guidad genom Yoga på ett lugnt sätt. För att få komma ner i andetaget och återhämtas.

Vem är detta för?
Detta är för dig som har en längtan att bara få vara. Att få skapa något helt unik tillsammans eller varför inte åka helt själv. Bara få vara just du i en avslappnad och trygg miljö. Ett dygn av vila och tanka energi.

Hur ser programmet ut?
Vi bokar in passande datum för din upplevelse. Du kommer hit vid  cirka 13.00 och chekar in får landa på din plats en stund själv.
En yogaklass hålls i på kvällen cirka 1,15 minuter med avslutande Yoga Nidra.
En yogaklass hålls i på morgonen/förmiddagen mellan 8 till 10 beroende på vilken tid som du tycker passar bäst och utchekning sker vid 13.

Du tar med egen mat och tillagar den själv.
Den finns kyl , och utomhuskök.
Vattendunkar finns nere vid tältet, som du kan anväda för din matlagning.

Min närvaro.
Vi har kontakt vid bokning och vid frågor och vid ankomst får du all information över din vistelse.
Sedan kommer jag vägleda 2 Yoga klasser med bestämda tider då jag finns där för dig. Bokar du in extra behandling så är det + tid som vi kommer överens om när och det sker i Kristallstugan som ligger uppe på vår gård.

 

Kostnad

Så vad är då priset för denna upplevelse?

1 natt i Tentipitält
2 Yoga klasser + Yoga Nidra
Egen tillgång till hela denna plats
3000:-, vill du lägga till 1 natt så kan du göra det för rabateratt pris 1200:- extra natten.

Tillägg ni kan välja till ert retreat.
GUA SHA detox , ansikstbehandling.
Avkopplande och helande för ditt ansiktet. Ett helt nytt glow väcks till liv efter en härlig lymfflödande ansiktsmassage.

Nada Öronaktupunktur.
Syftet är att återskapa balans i kropp & själ.
Små nålar sätts på 5 punkter i vardera öra. Kan lindra smärta, oro , sömnbesvär. Efter behandlingen sätts även magnetplåster på varje punkt som extra långvarig effekt. Dessa kan sitta tills de ramlar av.

Kristallvägledning.
Är du inspirerad av kristallar och stenar och vill lära dig mer?
Jag har en kortare genomgång med dig om kristaller där du får ett häfte, med information, samt får känna in lite olika kristaller.

 Priser kan sättas ihop som paketpris.

Hur bokar jag?

Om du vill boka in denna upplevelse så tar du kontakt med mig via mejl eller telefon. Så ser vi över passande datum.
1500:- betalas vid bokning och resterande för boende swishar du vid ankomst.

Du kan boka in detta retreat under juni-juli-augusti både vardagar och helger.

Du är varmt välkommen hit till mig , för att bara få landa. Dra dig inte från att skriva om du har frågor 🙂

BOKA GÄRNA SÅ TIDIGT SOM MÖJLIGT FÖR ATT KUNNA FÅ TILL DET DATUM DU ÖNSKAR (se över skräpmejl om du inte fått svar inom ett dygn)

När vi tillsammans bokat in ett datum får du en länk med betalning och det är när den första betalning skett som bokningen är helt bekräftad. Du kan betala med, swish, kort samt faktura. 

Sandra@egenlycka.se

Sandra

Contact

Sandra@egenlycka.se
Fasterud 13 
Östra Ämtervik – Sunne – Värmland

För dig som vill ha mer tips & Inspo