Lyckans Krämiga RawKakor
Botten
3 dl Solrosfrön
1/2 dl Pumpafrön
20 dadlar
2 msk Kakao
Fyllning
15 dadlar
350 g Jordnötssmör
4 msk Kokosolja
1 dl Mandelmjölk
Topping
1/2 dl Kokosolja
50 g Mörkchoklad
2 msk Kakao
Tillredning:
Botten:
Börja med att mixa dadlarna, ha sedan i Solroskärnorna och Pumpakärnor, Kakao. Kokosoljan ska vara smält och inte hård.
Mixa allt tillsammans och ha sedan i en passande form med bakplåtspapper i botten. Ställ in i kylen medans du gör fyllningen.
Fyllning:
Börja med att mixa dadlarna och ha sedan i resterande ingredienserna. ( Smält Kokosoljan)
Mixa allt tillsammans. Fyllningen blir riktigt krämig.
Ha på fyllningen på botten och ställ sedan in i kylen.
Toppen:
Smält samman samtliga ingredienser och toppa på fyllningen.
Kan ha lite flingsalt över för extra salt smak.
Lycka till med bakandet.
Dela gärna med dig om du provar mina recept #Egenlyck
Gott 😍