Jordgbubbskaka med Vanilj-glass

Ingredienser

50 g laktosfritt-Smör (smält)
2 Ägg
1 dl Mandelmjöl
4 msk Kokosmjöl
4 msk Porfiber
1/2 dl havregryn(glutenfria)
4 msk Nicks sötning ( Use like sugar)
2 tsk Bakpulver
1 msk Kanel
2 tsk Kardemumma
4 droppar Vaniljextrakt
1 dl uppskurna färska Jordgubbar

Tillredning

Börja med att sätta på ugnen på 175 grader.

Blanda de torra ingredienser, för att sedan ha i resterande.
Jag smorde en ganska liten form med smör samt lite havregryn.
Hällde i smeten i formen och sedan stoppade ner jordgubbarna.
Ställ in kakan i ugnen i cirka 20 minuter tills den börjat fått en fin färg.
När kakan svalnat så servera den med min Sockerfria vaniljglass
, ni hittar det här: Sockerfri glass
Sockerfri, Glutenfri och Laktosfri!
Hoppas det smakar 🙂 #EgenLycka