Chokladkaka med Apelsinsmak
Ingredienser Chokladkaka
290 g Svartabönor
1 dl Havregryn
2 msk Kakao
2 tsk Bakpulver
3 msk Kokosolja
1/2 dl Agavesirap
1 msk Dadelsirap
1/2 dl Havregrädde
2 msk Apelsinsaft
Ingredienser Frosting
10 Dadlar
3 msk Kakao
3 msk Honung
2 dl Havregrädde
Tillredning!
Chokladkaka:
Sätt ugnen på 180 grader.
Börja med att mixa de svartabönorna.
Ha sedan i resterande ingredienserna i mixern och mixa till en smet. Smörj en form med avtagbarkant med kokosolja.
Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter.
Frosting:
Mixa först dadlarna och ha sedan i resterande ingredienserna.
Så god Sockerfri, Glutenfri och Laktosfri Chokladkaka.
Provar ni mina recept dela gärna med er 😀
#Egenlycka