Chokladkaka med Apelsinsmak

Ingredienser Chokladkaka

290 g Svartabönor
1 dl Havregryn
2 msk Kakao
2 tsk Bakpulver
3 msk Kokosolja
1/2 dl Agavesirap
1 msk Dadelsirap
1/2 dl Havregrädde
2 msk Apelsinsaft

Ingredienser Frosting

10 Dadlar
3 msk Kakao
3 msk Honung
2 dl Havregrädde

Tillredning!

 

Chokladkaka:
Sätt ugnen på 180 grader.
Börja med att mixa de svartabönorna.
Ha sedan i resterande ingredienserna i mixern och mixa till en smet. Smörj en form med avtagbarkant med kokosolja.
Ställ in i ugnen i cirka 20 minuter.

Frosting:
Mixa först dadlarna och ha sedan i resterande ingredienserna. 

Så god Sockerfri, Glutenfri och Laktosfri Chokladkaka.
Provar ni mina recept dela gärna med er 😀

#Egenlycka