Påsk kaka

Botten

5 Ägg
1 dl smält Kokosolja
1 msk Honung
1 msk Agavesirap
2 dl Kokosmjöl
1 msk Fiberhusk
2 tsk Bakpulver
1 tsk Salt
1 tsk Björksocker
1 apelsin

 

 

Apelsin Mousse

1 Avokado
3 Droppar Vaniljextrakt
1 msk Kokosolja
1 1/2 msk Honung
3 msk Raw Kakao
En liten del Apelsinsaft + skal

Slut Fixet!

Sätt ugnen på 175 grader. 

Botten:
Börja med att Vispa upp äggen 
Rör ihop de torra ingredienserna i en bunke,

Vispa ner apelsinzest och kokosolja + sötning med äggen 
För att sedan ha i de torra ingredienserna 

Grädda i nedre delen av ugnen i ca. 40 minuter.

Moussen blandas väl med samtligt innehåll
Bred sedan ut på den svala kakan och riv apelsinskal över som dekoration.

Inget raffinerat socker, glutenfritt och laktosfritt.
Dela gärna om ni provar mina recept.  

 

 

#EgenLycka