Mindboozt

Boozta dig i det gråa novembervädret
Fastnat i en negativ spiral?
Här kommer mina tips för att ta dig ur det..

 

Jag känner att det krävs så mycket mindboozt och självbooozt just nu i detta gråa novemberväder. Detta blir ett inlägg med tips på hur vi kan försöka bryta oss ur det negativa.

Kan erkänna att livet har varit rätt tungt just nu kroppsligt, och hormonerna slår mycket spratt med hjärnan.. Negativa tankar som dyker upp tankefällor som kan fastna i katastrofftankar. High sensitive person som jag är också. Helt enkelt ibland kan det mesta bara kännas väldigt tungt, och man fastnar i den där negativa spiralen.

Tack snälla meditationen att du får mig att vakna upp att vara här nu och känna tacksamhet.
Som jag skrev i tidigare inlägg i veckan det är otroligt viktigt att vi får i oss rätt kost och vitaminer nu och att vi booztar oss på alla sätt, i detta gråa väder. I helgen var jag och min andra hälft iväg ett dygn till västkusten, ett av mina absolut favoritställen Grebbestad. God mat, yoga, meditationspromenader, spa. Bara så bra kvalitets tid som vuxna människor.  Min energi är inte på topp men det gör mycket och bara få vara.. 

Jag har listat de som får mig att faktiskt kunna bryta upp från det negativa mönstret.
Meen samtidgt. Behöver vi öva på acceptans, vi har svackor i livet ibland och så är det, men vi behöver inte fastna i dem. 

Meditation.
Att gå på stranden sakta bara höra ljudet av havet och titta ner på stranden se efter snäckor, se de olika formerna och färgerna. Helt underbar meditationspromenad. Älskar det både jag och barnen kan gå så väldigt länge. Det får mig så avslappnad. Inga negativa tankar som väller fram utan enbart här och nu, med tacksamhet. Inte ens det extremt gråa vädret kunde påverka mig där och då. Det ger mig energi och glädje. Kom även ihåg mina meditationsvideor på youtube! 

God mat. Att unna sig god och bra mat. I början när jag slutade med socker, gluten samt att jag inte äter laktos eller dricker alkohol, kändes det lite som en börda att gå ut och äta att man var krånglig. Men det finns mycket alternativ. Jag mår ju så mycket bättre också utan det. Det är jag också väldigt tacksam över , att jag fixar kosten och mår bra i den.
Jag kan unna mig ett glas alkoholfritt vin såklart det är socker i, men det skapar inget sötsug hos mig. Jag måste hitta en lämplig gräns och balans i min kost som passar mig. Gå inte efter någon annans mönster och olika dieter utan överblicka vad din kropp mår bra av vad din mage klarar av och hur din hjärna tolkar det du äter.
Tänk även här på vitamintillskott vad viktigt det är med rätt för att få kroppen i balans.

Yoga. Nu är det lite jobbigare med yoga för mig, jag får väldigt lätt blodtrycksfall så jag behöver verkligen lyssna in min kropp. Det ger mig tyvärr lite negativitet, tankarna kommer att man inte är tillräcklig.. Men snälla Sandra, jag är gravid. Stanna upp lyssna in kroppen, så är det alltid. Du gör inte detta för någon annan utan för ditt eget välmående. Det är så viktigt att lyssna in kroppen och alla dagar är olika kroppen är olika för varje dag. Välj att acceptera det som det är utan att dra ner det i negativitet. Att kombinera yoga och meditation är ju typ det mest ultimata som finns anser jag. Är så glad att jag hittat min grej där, vad mycket positivitet och inre ro det ger mig.

 

Frigörande dans. Typ det bästa som finns, sätt på en bra låt som du verkligen gillar och dansa strunta i hur det ser ut bara kööör. Magisk känsla tycker jag. Bara shaaaka av dig det!
En gammal Sandra hade sagt jag dansar aldrig nykter, men på riktigt fucki it, det finns så mycket bra med dans och det kan ge dig så mycket glädje.. Kan ge er lite låt tips under veckan på musik jag brukar använda mig av.

Med det här inlägget ville jag uppmärksamma att vi hamnar i svackor ibland i livet.
Men försök att inte låta de negativa tankarna ta över dig, det kommer enbart drabba dig dåligt.
Acceptera den dåliga perioden det kommer gå över.

Våra tankar är en otrolig kraft.. Mind boozta dig själv, fyll upp med mer positiva tankar.
Skriv ner det.. Låt inte det gråa och mörka ta över dig.

Booozta dig på alla vis, du behöver tänka på helheten inte enbart rätta till en sak.
Om det känns otroligt tungt nästan gränsen till depression, tänk nu vad kan du göra för dig själv här och nu för att det ska bli bättre?
Kan säga att det du absolut inte ska göra är i alla fall att fylla upp dina tankar med mer jobbigt och negativt.. Kom ihåg tankens kraft är STARK..

Vad får mig att må bra?

Vad känner jag tacksamhet för?

Vad behöver jag förändra för att komma ur den negativa spiralen?

Ge dig själv självkärlek.
Du behöver agera här och nu, det är så lätt att detta väder tar över oss här och nu.

Mindbooozta dig nu kom igen vi kör. Vi får hitta de små glädje stunderna i livet .
Du är bra som du är men för att få må bättre så behöver du ibland kämpa lite och puscha dig själv för att inte hamna i en negativ spiral. Ha nu en underbar vecka och kom ihåg booozta dig själv med bra tankar och sånt som ger dig glädje.