Lyckans Magiska RAW tårta

Botten

2,5 dl Cashewnötter (blötlagda)
20 dadlar
1/2 dl Kakao

Lägg Cashewnötterna i vatten minst 4 timmar innan helst över natten.

Mixa sedan allt i en mixer, och ha sedan i smeten i en form med avtagbarkant.

Ställ in i kylen medans du ordnar med fyllningen.

Fyllning

4 dl Cashewnötter( blötlagda)
3 dl Jordgubbar alt. blåbär
1/2 dl Kokosolja (smält)
1/2 dl Raw- Agavesirap

Mixa alltsammans och ha sedan på fyllningen på botten och ställ in i kylen cirka 1 timme.

Topping

1 Raw chokladkaka
Smält och låt det ringla över kakan.
Du väljer helt själv, jag valde att ha choklad på hela kakan annars kan du enbart ringla lite smält choklad över tårtan.

Tillredning:

Blötlägg 6-7 dl Cashewnötter i minst 4 timmar.

Botten:
Börja med att mixa nötterna, ha sedan i dadlarna och kakao.

Fyllning:
Börja med att mixa nötterna och ha sedan i resterande ingredienserna.
( Smält Kokosoljan)
Mixa allt tillsammans.
Ha på fyllningen på botten och ställ sedan in i kylen.

Toppen:
Smält chokladen.

Dekorera med bär, frukt. Jag valde att lägga lite kvistar, kristaller och annat på tårtfatet 😀

Lycka till med bakandet.
Dela gärna med dig om du provar mina recept #Egenlycka