Lyckans MagiPralin

Chockladdeg

3 msk Jordnötssmör
2 tsk Agavesirap
2 tsk Kokosolja (smält)
3 msk Kakao
1 nypa Salt
3 droppar Vaniljextrakt

Tillredning

Skär upp Macdamianötter eller Paranötter som blir själva mitten av Pralinen.
Ta Chockladdegen och platta till lite för att sedan fylla med en nöt.
Linda in nöten med Chockladdegen och rulla till en boll.
När du har använt dig av all Chockladdeg, ställ bollarna i kylen i cirka 30 minuter.


1 Sockerfri Chokladkaka (jag använde mig av en med 95 % kakao)
Smält den mörka chockladen i micro eller vattenbad.
Doppa sedan i bollarna med hjälp av en sked eller gaffel.

Ta resterande av nötterna och krossa de.
Strö över som Strössel över bollarna.
Ställ in i kylen en stund innan servering.


Dessa Chokladpraliner är så goda, Precis som en helt vanlig Chokladpralin fast utan en massa tillsatt raffinerat Socker. =) Lycka till!
#EgenLycka