Lyckans Kärleksmums

Botten

3 Äggvitor (Vispa till hårt skum)
3 Ägg
1/2 dl Sojayoghurt Vanilj
1 dl Soja mjölk
1/2 dl Kokossocker
1/2 dl Kakao
1/2 dl Porfiber
2 tsk Bakpulver

Börja med att vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa sedan de hela äggen med yoghurt, mjölk och kokossocker.
Blanda de torra ingredienserna.
Vispa genom allt tillsammans men lättsamt så att äggvitorna fortsatt blir ett hårtskum.

200 grader i ugnen i cirka 15-20 minuter.

 

Choklad Frosting

50 g Laktosfritt smör
1/2 dl Agavesirap
1/2 dl Kakao
30 g mörkchocklad
Några droppar vaniljextrakt alt. lite apelsinsaft. 
Koka ihop några minuter låt sedan svalna och häll på botten.

 

Slut Fixet!

Bred på fyllningen på botten och toppa med Kokos. Så god liknar verkligen smaken av vanlig kärleksmums fast denna kaka är utan det raffinerade sockret, glutenfri och laktosfri! Lycka till med bakningen, dela gärna med er om ni testar mina recept 🙂
#EgenLycka