Köpvillkor:
Alla produkter som säljs på vår hemsida följer EU-standard och svensk lagstiftning. Priser anges i ursprungsvalutan svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. 

Beställning
När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du direkt kontakta mig via e-post till sandra@egenlycka.se

Avgift för frakt.
En kostnad för frakt tillkommer med 39 kr per order, oavsett antal varor i ordern eller om den delas upp i flera försändelser.
Vi använder oss av Postnord som fraktpartner. Varorna skickas nu direkt till din postlåda och vid varubrev så levereras de till mottagarens dörr, eller hängs i en påse på postlådan. Glöm ej att uppge ditt mobilnummer för att kunna ta emot SMS-avisering.  Det är ditt ansvar som beställare att hämta ut paketet och att kontrollera att paketet är oöppnat och helt vid leverans.

Vid retur av en felfri produkt som är skickat med ”fri frakt” har vi rätt att ta betalt för våra fraktkostnader, normalt  55 – 250 kr (inkl. moms).
Kunden står alltid för returkostnader av en produkt som är felfri, plus våran fraktkostnader ( normalt 49kr).

Om ditt paket försvinner under leveransen 
Vi på egenlycka ansvarar inte för om Postnord tappar bort ett spårbartpaket under leveransen. Om detta mot förmodan skulle hända så betalar vi tillbaka 25 % av ordervärdet till kunden som ersättning.

Ej uthämtade paket
Får vi tillbaka paket som inte lösts ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur, denna avgift ligger i dagsläget på 150 – 399 kr. och täcker returfrakt, expeditionskostnad etc. Betalning skall ske med inbetalningskort inom 10 dagar från fakturadatum.

Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.

Ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden (se tidigare avsnitt om avgift för frakt). Kontakta alltid vår kundservice innan du returnerar varan.

Meddelandet skall innehålla följande information; 1) ordernummer 2) fakturanummer 3) namn på de produkter du vill returnera 4) orsak till retur. För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan ska förpackas i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong.

Du måste själv bekosta returporto. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ditt inlämningskvitto – tänk på att du ansvarar för returförsändelse!

Återbetalning sker snarast när vi mottagit och godkänt returnerad produkt. Ange alltid bankens namn, clearing nummer och kontonummer vid återbetalning.