Hur mår din kropp just nu?

 

Lite pepp och kroppsfunderingar i detta gråa november vädret.
Vet knappt när solen var uppe sist, det har varit otroligt grått i november.
Jag själv har haft en långvarig förkylning, haft järnbrist, lågt blodtryck och allmänt hormonell och över överkänslig. Det är väldigt lätt att fastna i negativa banor och tankar när kroppen inte helt är i fas. Vi behöver verkligen peppa oss själva nu. Vilket kanske inte är så lätt alla gånger, men är det någon gång vi behöver extra boozt så är det väl ändå nu. 

Hur mår eran kropp just nu?
Har ni koll på det?
Träning och självkärlek är en självklarhet men även vad det är vi stoppar i oss. Hur ser vår kost ut vilka tillsatser behöver vi ge vår kropp i vitamin väg? Vi behöver få i oss rätt vitamintillskott också det behöver vi tänka på. Nu i dessa mörka tider är tex. D-vitamin väldigt viktig för vår kropp.

Det är lätt för vår kropp att bli inflammerad på cellnivå, tyst och sakta tar det över våran kropp som bryter efter ett tag ut i sjukdom och ohälsa. De kan yttra sig i olika saker i kroppen tex; magproblem, trötthet, nedstämdhet, ofta sjuk i tex förkylningar, huvudvärk, värk i vår kropp, hudbesvär, stress sämre immunförsvar och listan kan fortsätta…
Dags och börja få vår kropp att må bra nu eller hur?..

Har senaste tiden som jag brukar göra när jag fastnar för något ”forskat” mig igenom något jag sedan startat upp med. Innan så har jag beställt eller köpt vitaminer på apoteket, jag har aldrig riktigt läst om innehållet utan bara köpt något och tänkt det här är säkert bra det är ju en vitamin.
Jag har tex. inte tänkt på innehållet,en produkt som är kontrollerad av WHO och stödjer bra miljöval har inte funnits i mina tankar. Eller har vi någonsin testat oss innan vi börjat tagit ett tillskott? För att sedan se över igen efter man tagit tillskottet ett tag om det verkligen fungerar i kroppen?
Det är så spännande att grunda sig mera i det här och hittat något som verkligen är testbaserat och gör sådan positiv skillnad med vår kropp som finns bevisat på så många människor.

Tänk att 95 % av befolkningen är i obalans på cellnivå och det finns ett hälsokoncept som hjälper till att återställa detta. Det finns över 360.000 tester som bevisar detta. 

 Jag själv testade mig och det är faktiskt skrämmande vilken obalans jag ligger i och jag förstår även nu vad min kropp behöver mera av för att må bättre. Sådant gillar jag när det är testat och bevisat och hur det hjälper människor med bättre hälsa. Att kunna jobba extra med testbaserad hälsa för att sprida kunskapen till andra är ju super vilket erbjudande, och fina nya liksinnandemänniskor har jag fått runtomkring mig.
Skulle kunna skriva så mycket mera just nu, men jag berättar gärna mera för er om ni är intresserade av att höra mera kontakta mig så berättar jag gärna mer!
Eller kanske någon annan är sugen på att också få börja arbeta med detta hälsokoncept, skriv så berättar jag mera om det med! Det är en otrolig möjlighet anser jag själv, och känner mig tacksam för att få sprida bättre hälsa och välbefinnande.

Så tänk efter hur mår er kropp just nu?!

Massa pepp till er därute i novembermörkret..