Här och Nu

 

Trygghet? 

Det är en konstig värld vi lever i just nu.
Jag har inte velat ta in för mycket, för jag vet hur påverkad jag blir.
Men klart man behöver hålla sig uppdaterad och lyssna på de restriktioner som ges just nu. Svårt också som vuxen att prata om allt med barnen, då man står inför något så onormalt.  
Alla hanterar vi detta på olika vis. Men något viktigt är att vi stärker varandra på våra egna sätt, vi är i det här tillsammans. Det tycker jag har varit ett så fint budskap på sociala medier, just att vi är i det här tillsammans. Alla bidrar vi på något vis för att försöka leva i det och komma ur det. 

Det dyker upp så mycket olika känslor rädsla, oro, ångest, skratt, tacksamhet you name it… Vad får man känna då? Vad får man säga?
Hur gör ni för att hantera det som faktiskt hela världen går igenom just nu? Vi upplever det så olika vilket är helt normalt. 

Jag kände för att spela in en meditation för att släppa fram sina känslor och känna en trygghet här och nu. Jag tror det är viktigt att vi stannar upp och bara är. Som jag innan skrivit om så har vi ständigt autopiloten på med fight/fly då blir vår kropp väldigt slut, att ständigt gå på hög spänning och vara orolig och rädd gör oss inte gott.
För mig hjälper det att meditera och vara i naturen. Samt att finna en acceptans i allt, och göra det jag kan bidra med. För mig är det att fortsätta med detta sprida det som jag brinner för och det som hjälper mig till ett bättre välmående. 

 

Pausa en stund

I meditation hamnar vi i ett viloläge, man vilar hjärnan från alla sinnesintryck. Vilket är otroligt viktigt för oss nu. 
Ta fram positivitet och tacksamhet. 

Pausa och känn trygghet för en stund.
Efter en meditation kan det komma mycket olika tankar, känslor , intentioner , skriv ner de. Ta den stunden för dig själv och skriv eller det som du känner för. 

Kram till er fina människor, ta hand om varandra