Basilka Scones LCHF

Ingredienser

4 Ägg
½ dl Laktosfri Cremefraiche
1 dl laktosfri Vispgrädde
2,5 dl Porfiber
½ msk Fiberhusk
2 tsk Bakpulver
1 tsk Salt
1 tsk Vitpeppar
½ dl Basilka

Tillredning  

Börja med att sätta ugnen på 200 grader

Börja med att vispa ihop ägg med  CremeFraiche + Grädde.

Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke.
Rör sedan ihop alltsammans. Jag lät det stå och svälla i cirka 15 minuter.
Ta fram ett bakplåtspapper och lägg sedan upp som små runda bröd, du kan göra de i den storlek du vill.
Låt sedan bröden stå i ugnen i cirka 15-20 minuter.
Ta ut bröden när färgen början bli gyllenbrun.

Så goda Basilka Scones, perfekt att ha med på resan och kan smaksättas med det som passar. Lycka till med bakandet 😀
Provar ni mina recept dela gärna med er av det på instagram #EgenLycka