Lyckans Rabarberpaj

Ingredienser

1 Rabarb + 1 msk Kokossocker

150 g Laktosfritt smör(smält)
3 dl Mandelmjöl
1/2 dl Kokosmjöl
1 msk Fiberhusk
2 tsk Bakpulver
2 tsk Vaniljextrakt
1 msk Kardemumma
2 tsk Kanel
1/2 dl Kokossocker
1/2 dl Laktosfri Grekisk Yoghurt

Tillredning

Sätt ugnen på 175 grader.  

Skär upp rabarber och strö över 1 msk Kokossocker.

Smält smöret.
Blanda de torra ingredienserna och rör sedan i smöret och yoghurten i smeten, blanda även i rabarbern i smeten.
(obs. smeten blir väldigt kladdig)

 Häll upp smeten i en form med avtagbar kant.
Ställ in i ugnen 175 grader, i 15 minuter. 

 Så god sommarkaka. 
Utan det raffinerade sockret, laktosfri och glutenfri 🙂 

Provar ni mina recept dela gärna 🙂

 #EgenLycka