Lyckans Chockladkaka med Hallonfrosting

Ingredienser Chockladkaka

4 Ägg
70 g Sockerfrichoklad (alt mörk.chocklad)
½ dl Kokosolja
1 dl Nicks (Use like Sugar)
3 msk Kakao
3 droppar Vaniljextrakt

Ingredienser Hallon-Frosting

100 g Laktosfri Philadephia
2 msk Nicks (Use like Sugar)
5 droppar Vaniljextrakt
1 dl laktosfri Vispgrädde (ovispad)
1 ½ dl tinade Hallon

Tillredning!

 

 

Chokladkakan:
Smält chockladen med kokosoljan.
Vispa upp äggen med Nicks.
Blanda sedan i de övriga ingredienserna.
Häll sedan smeten i en form med avtagbar kant, jag använde kokosolja och smorde in formen med.

Ställ sedan in i ugnen, jag valde efter 20 min att lägga på folie och sedan hade jag den i ugnen i 5 min till. Detta är en smaksak hur krämig ni vill ha kakan.

Frosting:
Vispa alltsammans utom Hallon tills det blivit fast.

Jag ställde frostingen i kylen i cirka 15 minuter för att sedan med en sked vispa i hallonen. När chockladkakan svalnat så ställ den på ett fint serveringsfat och ha sedan på Hallonfrostingen..

Himelsk god Sockerfri, Glutenfri och Laktosfri Chockladkaka. #Egenlycka