Egenlyckas Webbshop.
Kommer inte köpa upp stora grossistlager med kristaller, utan jag vill välja ut det på ett genuint sätt till er.
Så hittar ni något nu så passa på att beställa det hem till dig direkt ♥
Tanken bakom min webbshop är inte en superstor shop utan mer en liten mysig webbutik.
En kristall kan även tala direkt till dig utan att du har läst vad den står för.
Är det något ni önskar eller ett tips på ett paket man kan sätta ihop för något speciellt så mejla gärna till mig så försöker jag ordna det till dig ♥
Jag filmar gärna de olika kristallerna så ni får känna in om ni dras till någon speciell. 

 

Mitt eget kristallintresse.
Jag har alltid haft ett stort intresse för just fina stenar.
Min farfar var/är stenslipare och silversmed, så jag fick följa med honom många gånger och fixa i ordning smycken och har fått mycket fina smycken och slipade stenar av honom samt råa kristaller som han själv varit och plockat i vår natur.
Jag blir så glad över att ha stenar/kristaller i mitt hem eller bärandes på mig. Jag går inte hemifrån utan att ha en kristall med mig. De finns överallt i mitt hem och barnen har även de sina favoriter. För mig är kristaller ren glädje med vacker energi.
Det är något meditativt med att hålla en kristall i handen och passar jättebra att meditera med och att sätta olika intuitioner till sin kristall.
De olika stenarna/kristallerna står för olika budskap och olika energier. Så för mig fanns det ingen tvekan att jag skulle erbjuda mina favorit kristaller till er ♥

Bakgrund om Kristaller.
Jag känner att jag vill skriva lite om just namnet kristall – ädelsten.
Tycker själv att det är lite diffust varför vi säger olika och varför. 
Man skulle kunna skriva extremt mycket om just kristaller, ädelstenar/halvädelstenar osv. Men ska försöka skriva kort och enkelt för de som vill få lite förståelse.
Först och främst begreppet kristall eller ädelsten?
– Ädelsten brukar användas vid smycketillverkning och var de fina stenarna man kunde polera i de starka färgerna. De som inte räknades med där kallade man för halvädelsten. Egentligen är allt detta mineraler som har byggts upp på oliks vis. Kristaller = Ädelsten = MINERALER

Varför de kallas som de gör är just hur de är bildade och hur de är uppbyggda inifrån. På vår jord finns det en massa mineraler, de består av ett grundämne eller flera. Mineraler bygger upp jordens olika bergarter. Mineral är ett fast ämne som förekommer i naturen och är definierat genom sin kemiska sammansättning och kristallstruktur. Mineral är sådant som naturen helt själv bildar. Långt in i vår moderjord börjar uppbyggnaden av dessa vackra skapelser. 
Det tar lång tid att bildas och är alltid i fastform. En kristall bildas genom molekyler av mineral i en regelbunden ordning.

När detta fasta ämne växer genom att lägga till fler molekyler, fäster de på ett sätt som beror på den kemiska bindningen och molekylens form osv. Kristaller är alltså naturligt förekommande form av många mineraler. De grupper av atomer på mineraler bildar ett nätverk som kallas kristallgitter, som ger kristallen dess särskiljande utseende.
När mineralinnehållet varierar lite kan det var samma kristall som har flera olika utseenden. Därför finns det olika kristallsorter som ser väldigt olika ut men har samma uppbyggnad inifrån men det yttre är olika.
De vanligaste mineralerna är bland annat kvarts, där vi har tex. vår bergkristall, ametist och rosenkvarts. 

De flesta ädelstenar är mineral – dock inte alla. Förutom ädelstenar från mineraler kallar man även vissa material med ursprung från växt- och djurriket som bärnsten och pärlor osv. 
Varför de olika kristallerna står för olika betydelser och energier?
Uppkomsten kan man se från lite olika delar. Dels så hur kristallen är framkommen och vart, vilken energi den fört med sig och vilka vibrationer den delar med sig. Även vilka olika ämnen kristallen är uppbyggd av gör att den kan sända ut olika energier och hjälpa oss på olika vis. Även jobba med kristaller via deras färger så vi kan koppla de till vårt chakra system.
Det har även med olika energier att göra, då de kommer med sådan energi så jorden går upp i frekvens. 
De vibrerar på olika frekvenser, och därför kan de hjälps oss på olika vis. Man attraherar den energin som behövs. Om du är sökande och öppen för mer självkärlek så kommer kristallen till dig och hjälper dig. Energin vibrerar på samma sätt som du önskar 😉 Kristallen hjälper oss att att höja vår frekvens så vi befinner oss på lika nivå som kristallen , när våra känslor är på samma nivå som kristallen så uppnås lite som magi. 
Som skrivet man kan skriva djupt ingående om detta men tänker inte göra det 😉