sockerfri Gräddtårta
Botten
⦁ 5 ägg
⦁1 dl smält kokosolja
⦁ 1 msk honung
⦁ 2 msk agavesirap
⦁ 3 droppar Vaniljextrakt
⦁ 1 dl Mandelmjöl
⦁ 1 dl Kokosmjöl
⦁ 1 msk Fiberhusk
⦁ 2 tsk Bakpulver
⦁ 1 tsk Salt
⦁ 2 tsk Björksocker
Vispa upp äggen.
Ha sedan i olja + honung + sirap+vaniljextrakt.
Blanda de torra ingredienserna tillsammans.
Ha i de torra ingredienserna i den andra smeten blanda försiktigt.
Smörj en form med kokosolja eller smör med avtagbarkant.
Ha kakan i ugnen på 175 grader i cirka 30 min.
Ser ni att den börjar få rikligt med färg lägg på folie under de sista 10 minutrarna.
Låt kakan svalna och dela sedan upp den i mitten.
Vill ni ha en ännu högre tårta så rekomenderar jag att göra en dubbelsats och göra 2 kakor så det går att dela på utan att gå sönder.
Fyllning
⦁ 3 Bananer
⦁ 2 dl laktosfrigrädde (Vispa upp)
⦁ 3 droppar Vaniljextrakt
Lägg fyllningen i mitten av kakan. Ställ sedan in i kylen i någon stund.
Hallongräde
⦁ 3 dl laktosfrigrädde (Vispa upp)
⦁ 2 dl Hallon
⦁ 2 tsk Björksocker