Lyckans Rabarberpaj
Ingredienser
1 Rabarb + 1 msk Kokossocker
150 g Laktosfritt smör(smält)
3 dl Mandelmjöl
1/2 dl Kokosmjöl
1 msk Fiberhusk
2 tsk Bakpulver
2 tsk Vaniljextrakt
1 msk Kardemumma
2 tsk Kanel
1/2 dl Kokossocker
1/2 dl Laktosfri Grekisk Yoghurt
Tillredning
Sätt ugnen på 175 grader.
Skär upp rabarber och strö över 1 msk Kokossocker.
Smält smöret.
Blanda de torra ingredienserna och rör sedan i smöret och yoghurten i smeten, blanda även i rabarbern i smeten.
(obs. smeten blir väldigt kladdig)
Häll upp smeten i en form med avtagbar kant.
Ställ in i ugnen 175 grader, i 15 minuter.
Så god sommarkaka.
Utan det raffinerade sockret, laktosfri och glutenfri 🙂
Provar ni mina recept dela gärna 🙂
#EgenLycka